• LYŽIARSKY VÝCVIK DRUHÁKOV

          • Naši DRUHÁCI sa v dňoch 18. 1. - 20. 1. 2023 zúčastnili lyžiarskeho výcviku v Hronci - Hlobišov.  Deti boli rozdelené do družstiev a za pomoci pani učiteliek začali spoznávať krásu lyžovania. Naučili sa pevne stáť na lyžiach, zastaviť na svahu, jazdu na vleku a zvládli aj oblúčiky v prívrate. Najzábavnejšie boli rôzne hry na snehu.   Tešíme sa, že si deti z lyžiarskeho výcviku odniesli kopu zážitkov a nové zručnosti.

            Viac sa môžete dozvedieť vo fotoalbume.

            Mgr. Jenčová Monika

          • ŽREBOVANIE ŽOLÍKA

          • Milí čitatelia školského časopisu, ďakujeme všetkým, ktorí si zakúpili vianočné číslo časopisu Cŕŕn. Predal sa v počte 100 kusov. Veríme, že vás jeho obsah zaujal. Ak sa vám nepodarilo časopis zakúpiť, jednotlivé články nájdete v jeho internetovej verzii. Kliknite TU: www.crrn-noviny-9.webnode.sk

            Ak nám chcete napísať odkaz alebo prispieť vašou tvorbou, píšte na mejl: crrn.noviny.zsvalaska@gmail.com

            Mnohí z vás využili možnosť získať žolíka. Vhodili ho s menom a triedou do schránky pri zborovni na 2. stupni alebo do krabičky na 1.stupni a zapojili sa do súťaže. Novinárky Stelka a Anna Kristína vyžrebovali víťazov.

            Alexander O´Hagan zo 6.B Marek Foltán zo 4.B chcú žolíka uplatniť na možnosť nedať si zapísať horšiu známku z bleskovky z matematiky. Žolík platí do 20.2.

            Tomáš Schvarzbacher z 3.B, Gabriel  O´Hagan zo 4.B, Tamara Brutovská zo 7.ATomáš Puška z 9.B si vychutnajú zdravú desiatu.

            Gratulujeme.

            Mgr. Martina Tyčiaková a novinári